Konton

Som medlem i Norrskog kan du sätta in pengar på Medlemskonto. Där kan du placera dina pengar till god ränta.

Fördelar med Norrskogs Medlemskonto

Skogsägarföreningen är till för sina medlemmars bästa. Därför ska föreningens tjänster vara utformade så att nyttan för medlemmarna blir så stor som möjligt.

Medlemsinsatsen är en bra och säker placering, som ger en god ränteavkastning, vilket inte många banker ger idag. Samtidigt hjälper du som medlem till att utveckla Norrskog till en starkare aktör på marknaden, vilket gör att föreningen håller timmerpriset på en hög nivå. För skogsgården är sågtimmer den värdefullaste varan som förmedlas av föreningen.

Du bidrar som delägare också till att utveckla en stark och konkurrenskraftig trämekanisk industri (NWP) som verkar i inlandet och skapar sysselsättning på landsbygden. 

Medlemskontot innebär flera fördelar för dig:

  • Du får bra ränta 
  • Pengarna utgör underlag för räntefördelning
  • Ingen bindningstid
  • Dina pengar finns i föreningen och arbetar för Dig som skogsägare

Så sätter du in och tar ut pengar

OBS! 5000:- är minsta belopp att sätta in eller ta ut.

Insättning till medlemskontot: Betala in beloppet på bankgiro 300-8695. I rutan ”meddelandetext” skriver du Medlemskonto samt ditt personnummer och leverantörsnummer.

Uttag från medlemskontot till ditt bankkonto gör du genom att klicka här och uttag från virkeslikvidkontot gör du genom att klicka här. Du kan även ringa till Kerstin Backlund 010-150 25 38 eller Norrskogs växel 010-150 25 00 för att beställa uttag.

Ansök om inloggningsuppgifter till Medlemswebben hittar du här.